Pirkanmaan kuorokeskus ry:ssä aloitin tuottaja-toiminnanjohtajana osa-aikaisesti syksyllä 2018 ja päävastuuna on kuorokeskuksen toiminnan kehittäminen, sekä maakunnalliset konsertit ammattikuoro Tampere Cappellan toteuttamana. Cappella nähtiin myös Tampereen Teatterin suurtuotannossa Notre Damen kellonsoittaja kaudella 2019-2020.
Akateemisella puolella toimin viimeksi Turun Yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa kahdessa elintarvikkeiden kehittämisprojektissa, Food Baitissa ja Blue Productsissa kesäkuuhun 2019 asti.
Kehitin myös soveltavan taiteen palveluita TAPAKO! -hankkeessa Kulttuurikeskus PiiPoossa. TAPAKOn toiminta käsittää kulttuuria tarvelähtöisen palvelumuotoilun ja konseptoinnin avulla uusille markkinoille. Kohderyhminä olivat mm. Lempäälän seniorit ja avohuollon asiakasperheet.
Talven 2014 sain nauttia kulttuurin, musiikin ja ruoan moniaistisesta yhteenliittymästä KUMURU-projektissa, Seinäjoella. Tuotin keväälle 2014 projektin päätöstapahtuman Sensibus Festivalin. Projektin loppujulkaisu, Moniaistinen keittokirja - 5D Cookbook ilmestyi 13.8.2014 digitaalisena julkaisuna osoitteessa www.5Dcookbook.fi.

Edellisessä päivätyössäni tutkin teattereiden tuotantoprosesseja ja mallinsin ennakkosuunnittelun vaihetta EU-rahoitteisessa Kierre-projektissa. Projektia koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, jossa toimin projektipäällikkönä. Toinen vastuullani oleva projekti korkeakoulussa oli European Acoustic Heritage, joka tutki äänimaisemien merkitystä osana eurooppalaista kulttuuriperintöä.
Kokemusta on kertynyt hankehallinnosta niin ESR-, EAKR-, MMM-, Kulttuuri-ohjelman ja kansallisten muiden rahoittajien hankkeista.
Käytännönläheistä kokemusta elinkeinopoliittisesta kehittämistyöstä sain toimiessani viestintäassistenttina eTampere-tietoyhteiskuntaohjelmassa vuosina 2002-2005.
Kulttuurikuntoutus
Kulttuurituottajana tärkein oma kehittämiskohteeni on ollut Kulttuurikuntoutus- palvelukonseptin muodostaminen.Ajatus Kulttuurikuntoutuksen muodostamisesta lähti liikkeelle tuottamistani Mummuteatteri ja Mummukuunnelma –konsepteista. Toimintaidea syttyi yksittäisen ikäihmisen innostuksesta teatteri-improvisaatioon. Hän otti yhteyttä Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeliin, jonka tuottajana myös toimin. Tästä lähti liikkeelle tapahtumaketju, jonka eräänlaisessa kääntöpisteessä olen ollut viime vuodet.
Pilottien ja eri toimijoiden kanssa käytyjen keskustelujen perusteella totesin, että kentällä on selkeästi tarve uusille ikäihmisille suunnatuille kulttuurialan palveluille, mutta niiden myynti ja konseptointi ovat vielä alkutekijöissään.
Palvelun sisältö muotoutui tarpeesta kehittää alueellinen palvelumalli, minkä avulla ikäihmiset löytävät uusia itseilmaisun muotoja sekä tapoja hyödyntää soveltavan taiteen palveluita.
Kulttuurikuntoutuksen tavoitteena on luoda pysyvä toimintamalli kulttuuri- ja taidealan sekä hyvinvointipalveluita tarjoavien organisaatioiden ja kohderyhmien välille, jotta asiakkaat ohjautuisivat uusien kulttuurialan palveluiden pariin. Voit tutustua lopputyöhöni aiheesta täällä.
Kulttuuripartio-toiminnalla virkistystä ja seuraa kotihoidon asiakkaille
Lisäksi olen tutkinut palvelutarjonnan eri mahdollisuuksia Suomen ensimmäiselle varsinaiselle potilashotellille, Norlandia Care Tampereelle.
Palvelun tuottajana toimii Kulttuuriosuuskunta Kaje.